Hangmat en hangstoel types

Hangmat en Hangstoel Types

Of je nu op zoek bent naar een hangmat voor buiten, een babyhangmat, of juist een comfortabele hangstoel voor binnen, ons uitgebreide assortiment biedt diverse opties om aan jouw wensen te voldoen.

Hangmatten: Kies hieronder uit losse hangmatten, hangmatten met standaarden voor situaties zonder ophangpunten, of schattige babyhangmatten.

Hangstoelen: In tegenstelling tot een hangmat, biedt een hangstoel een comfortabele zithouding met lichte achteroverleuning. Dit maakt ontspannen conversaties mogelijk. Hangstoelen zijn perfect voor binnen, als stijlvolle toevoeging aan de woonkamer.

Hangstoelstandaard of Ophangen? Een hangstoel heeft een ophangpunt of standaard nodig. Bij ophangen is het essentieel om naar de belasting te kijken. Een hard plafond kan prima dienen als bevestigingspunt. Overweeg ook wandmontage of een vrijstaande hangstoelstandaard voor meer flexibiliteit.

Ruimte: Hangstoelen nemen minder ruimte in dan hangmatten, waardoor ze geschikt zijn voor balkons of kleinere ruimtes. Er zijn ook tweepersoons hangstoelen beschikbaar voor extra comfort.

Babyhangmat: Speciaal ontworpen voor baby's, biedt een babyhangmat een ontspannen slaapomgeving. Veiligheid staat voorop, en deze hangmatten kunnen aan de box of via een standaard worden bevestigd, waarbij ze minimale ruimte innemen.

Veiligheid: Met speciale aandacht voor de veiligheid van baby's, hebben babyhangmatten geen randen en hangen ze boven de grond. Hoewel baby's in hun eerste maanden weinig bewegen, is het belangrijk om op te letten naarmate ze ouder worden. Zorg ervoor dat de hangmat niet kan worden geduwd door nieuwsgierige peuters of kleuters.

Ontdek het ruime aanbod en geniet van ontspanning, of het nu binnen of buiten is!